Mit tegyél, ha a saját életedet akarod élni, nem a másét?

A szenvedélyről, a lehetőségekről, az életről

A szenvedélyről, a lehetőségekről, az életről

Két világ közt

2018. június 01. - Mosolyvégtelenítő

Még 30 nap! (vagy helyesebb volna azt írni, már csak?)

A lényeg az, hogy érdekes hangulat van bennem. Fejben, szívben, lélekben két világ közt. Feleségem néhány napot Padovában tölt, hogy lakást nézzen, amiért egyrészt irigy, másrészt kicsit magányos vagyok.

Tulajdonképpen nem is kellene, hogy hiányozzon az olasz beszéd, az ételek, hisz nemsokára annyit kapok belőle, csak győzzem feldolgozni. Mégis. Aztán meg itt van az a dolog, hogy a gyerekekkel bandázhatunk 4 napot, olyan fiús módon, amiket máskor nem, mert csak. Mégis.

Aztán itt volt ez az osztálytalálkozó. 30 éve ballagtunk el az általánosból. Egy ilyen találkozó rendszerint visszarepít a múltba, a tinikorba. Mégis, tudtam kívülről ránézni. Az osztálytársakra. A házigazdára. Hogy Magyarországon vagyunk. Az emberek alapvetően nem változnak, így azt figyeltem, ki mennyit fejlődött az elmúlt évek során (legutóbb ilyen körben vagy 6-8 éve találkoztunk) ...

A kiköltözésünk előtti utolsó hónap kezdődik. Sok búcsúzkodás jön még, lehet, én is elmorzsolok majd egy-egy könnycseppet, de addig is élvezzük, hogy egyszerre két világban, dupla lendülettel.

A bejegyzés trackback címe:

https://mosolyvegtelenito.blog.hu/api/trackback/id/tr6214016490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SusanneF 2018.06.01. 17:50:21

Kedves Gergő!
Én örülök hogy blogolni fogsz, szeretném követni.
Így akik olvassuk, kaphatunk morzsákat az új életetekből, hogy hogyan alakulnak a mindennapok...?
Kiváncsian várom...
Könnyű beilleszkedést Nektek és a gyermekeknek, sok boldog békés mindennapot Nektek, sok örömöt az új helyen...!
süti beállítások módosítása